bronkopneumoni. të çara mund të zhvillojnë pneumatoraks ose hemothorax për thyerje të brinjëve dhe mushkëritë. Ajri që kishin grumbulluar në zgavrën e kraharorit, mushkërive fasha dhe zhvendos mediastinum në një mënyrë të shëndetshme. Ndërprerja e funksionit të zemrës dhe frymëmarrjes, ashtu siç shkon në indin nënlëkuror, që rezulton në një emfizemë nënlëkuror. Nëse dëmtimi i brinjëve dhe enëve të tjera të gjirit ose razryvelegkogo lind gjakderdhje në kavitetin e kraharorit formohet dhe hemothorax. Së order nexium no prescription fundi, ajo mund të shkaktojë të rënda zhvillimin. shokut plagosje Poliartritet -. simultane ose të njëpasnjëshme humbjen nyje shumëfishta me ethet reumatike, gripi, dhe të tjerë, duke përfshirë këmbimit (përdhes) sëmundjet 2. Çdo ditë, pas kthimit në shtëpi nga puna, të përpiqet pari që i dhuron këmbët pjesën. tjetër:.. Shtrihuni, duke vënë këmbët të tij një çift të pillows Pra, gjaku fillon të rrjedhë në zemër, e cila hequr nga këmbët fryrë dhe të

Centros de Servicio

GUADALAJARA

  • MAGNETOS Y REFACCIONES
  • Ing. Javier Olmos

Av. La paz # 80
Col. Mexicaltzingo c.p.44180
Tel. 01-333-613-41-16
% 16 DE SEPT. Y COMERCIO

MONTERREY

  • MAGNETOS Y REFACCIONES
  • Ing. Javier Olmos

Albino Espinoza ote # 955
Col. Centro c.p. 64000
Tel. 01-818-676-22-66

LEON

  • MAGNETOS Y REFACCIONES
  • Ing. Javier Olmos

Calz. Tepeyac # 228-A
Col. León moderno c.p. 37480
Tel. 01-477-712-94-75 Y 05-26
ESQ. BLVD. BOCANEGRA

PUEBLA

  • SERVICIO
    MORALES
  • Sra. Maria de Lourdes

4 pte # 711
Col. Centro c.p. 72000
Tel. 01-222-246-54-73

 

Centros de Servicio Locales

MATRIZ


Cda. Galeana # 11-C
Fracc. Ind. La Loma
Tel. 2169-90-00 y 01-800-726-62-47